Volgende openbare vergaderingen

Alle vergaderingen

Welkom op de raadpleegomgeving van het lokaal bestuur Langemark-Poelkapelle

Op deze website kan je de agenda en de openbare beslissingen bekijken van de gemeenteraad, de raad voor maatschappelijk welzijn, het college van burgemeester en schepenen, het vast bureau en de besluiten van de burgemeester.

Agenda

Acht dagen voor de vergadering wordt de openbare agenda van de gemeenteraad en raad voor maatschappelijk welzijn bekend gemaakt.  Nadat je een zitting in de kalender hebt aangeklikt, vind je de agenda met toelichting aan de rechterkant in een PDF-document.

De agenda's van het college van burgemeester en schepenen, het vast bureau en de besluiten van de burgemeester worden vooraf niet bekendgemaakt.

Verslag

Het verslag van een openbare zitting (gemeenteraad of raad voor maatschappelijk welzijn) kan je raadplegen na de zitting via deze webstoepassing.  Je kan alle openbare agendapunten aanklikken en openen of het verslag aan de rechterkant lezen.

De verslagen van de gesloten zittingen kan je pas raadplegen als deze werden goedgekeurd op de volgende vergadering. Wil je het verslag van het College van Burgemeester en Schepenen lezen, dan kan dit pas als de volgende zitting voorbij is, m.a.w een 10-tal dagen later. De individuele beslissingen/agendapunten kan je ook op dat moment bekijken.

Wil je iets specifieks opzoeken, dan kan dit op volgende manieren:

 • Je kan een zoekterm ingeven in het kadertje rechtsboven. Geef je zoekterm in en klik op het loepje. Verschijnen er te veel resultaten? Je kan die filteren door te klikken op het plus-knopje dat naast de zoekbalk staat.
 • Je kan ook op datum zoeken. Klik bovenaan op 'kalender'. Er verschijnt een kalender. Je kan een maand en jaartal selecteren. Alle vergaderingen van die maand verschijnen in de kalender. We werken met volgende afkortingen:
  • GR: Gemeenteraad
  • RMW: Raad voor Maatschappelijk Welzijn
  • CBS: College van burgemeester en schepenen
  • VB: Vast bureau
  • BURG: Besluiten van de burgemeester

Meer info over de verschillende raden vind je hier.

Voor hulp of informatie kan je terecht op info@langemark-poelkpelle.be.